Rubrik

The Band

Med en musikalisk grund i blues, country och hel del rock'n'roll levererar Trainwreck Remedys musik för musikälskare. Med en medryckande liveshow, grymma gitarrlicks och whiskeydoftande sång kan ingen undgå detta band. Musiken talar för sig själv och några av influenserna är Johnny Cash, ZZ Top och AC/DC. Musik skall vara på riktigt, Trainwreck Remedys är PÅ RIKTIGT

 

Trainwreck Remedys är:
Kenny Wern - Gitarr och sång
Oscar Wigner - Gitarr
Adam Kullberg - Bas
Niklas Mellberg - Trummor

Trainwreck Remedys:

Pressmaterial & filer

Testomonials

Rolf Haglund, Borås Tidning - Bandet Trainwreck Remedys uppstod ur ett dödsmetallband, och så började de även nu, för att sen oavbrutet bygga på klangligt till en rätt storartad extas. Särskilt outlaw-sången byggde upp intensiteten till oförglömliga höjder.

Biografi

2013 Grundades Trainwreck Remedys av Kenny Wern och Oscar Wigner som ett sidoprojekt. Planen var från början att det skulle bli en EP på några låtar men utvecklades snabbt till en hel skiva. Under vintern och våren 2014 spelades det självbetitlade debutalbumet in.

I juni 2014 blev Trainwreck Remedys bokade på Mingla I Mark i Kinna och tog då in Adam Kullberg (bas) och Niklas Mellberg (trummor).
Nu var Trainwreck Remedys en kvartett och under resterande av 2014 gjordes fyra spelningar. I

Januari 2015 släpptes musikvideon till låten "The Lady In Red”och i april släpptes Trainwreck Remedy självbet-itlade debutskiv. Under 2015 har de gjort 27 spelningar på allt från festivaler till privata fester.
I November 2015 går bandet in i studion med Mikael Andersson (Egonaut, The Bjorn, Tengil) som producent för att spela in uppföljaren till debutskivan.

Den 21 februari 2016 släpptes
musikvideon "Gone Girl” på youtube .
Den 30 April släpper Trainwreck Remedys sin andra skiva och samma datum kör det en bejublad release-
fest på Orangeriet i Borås. 25 November släpptes musikvideon "Boogie Nights".